حلوای خرما یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار استان خوزستان است که به دلیل استفاده از خرما به عنوان شیرین کننده به جای شکر که مضرات بسیاری دارد، مورد توجه مردم سایر مناطق نیز قرار گرفته است. این حلوا به دو شکل حلوای خرمای معمولی و حلوای توپی شکل تهیه می شود. در این مقاله قصد داریم شما را با روش پخت حلوا خرمایی توپی شکل آشنا کنیم. پس بدون معطلی به سراغ معرفی مواد مورد نیاز این حلوا می رویم.

مواد لازم برای تهیه حلوای خرما

•    خرما: نیم کیلو
•    روغن: حدودا نصف لیوان
•    آرد: یک لیوان و نیم
•    گلاب: دو قاشق غذا‌خوری
•    زعفران: نصف قاشق غذا‌خوری
•    دارچین: نصف قاشق مربا‌خوری
•    زنجبیل: نصف قاشق مربا‌خوری
•    خلال پسته و بادام: دو قاشق غذا‌خوری
•    گردو: دو عدد

طرز تهیه حلوای خرمای توپی شکل

طرز تهیه حلوای خرمای توپی شکل

ابتدا یک لیوان و نیم آرد را چندین بار الک کنید تا کاملا یک دست شود و گلوله‌های آرد از بین برود. بهتر است که برای طعم بهتر از آرد نان سنگک استفاده کنید؛ زیرا هم ارزش غذایی بالا‌تری داشته و هم با سیستم گوارش انسان سازگار‌تر است.
•    آرد را به همراه روغن داخل یک تابه بریزید و با هم مخلوط کنید. اجازه دهید تا خامی آرد گرفته شود و ترکیب به رنگ تیره درآید. توجه کنید که در این مرحله باید هر لحظه آرد و روغن را چک کنید تا بیش از حد حرارت نبیند. پس از این که به میزان دلخواه حرارت دید، آن را از روی شعله بردارید.
•    خرما‌ها را به خوبی بشویید و با دست یا چاقو نصف کنید. هسته آن را درآورده و تمام خرما‌ها را داخل یک بشقاب بریزید. به کمک یک غذا‌ساز، خرما‌ها را یک دست کنید. بهتر است که این کار را دو یا سه بار انجام دهید تا ترکیب مناسبی از خرما به دست بیاید.
•    پس از این که خرما‌ها با هم مخلوط شدند، یک بار نیز آن را به همراه دارچین و زنجبیل داخل غذا‌ساز یا مخلوط کن بریزید.
•    در مرحله بعد تهیه حلوای خرما، ترکیب خرما، دارچین و زنجبیل را به آرد و روغن اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. در این حین مخلوط را به خوبی هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
•    سپس خلال پسته و بادام یا گردو‌های از پیش آماده شده را خرد کنید و به ترکیب فوق اضافه نمایید.
•    پس از این که اندکی حرارت دید، آن را از روی گاز بردارید.

حال برای تهیه حلوای خرمای توپی شکل باید پس از انجام مراحل گفته شده، اجازه دهید تا مخلوط آرد و خرما کمی سرد شود. سپس آن را به کمک دست به فرم توپ در‌بیاورید و داخل یک ظرف بچینید. روی آن را با موادی مثل پودر پسته، پودر نارگیل و دارچین تزئین کنید و ظرف را داخل یخچال بگذارید تا حلوا خرمایی‌ها کاملا سفت شوند. حال می توانید این حلواهای توپی شکل و خوشمزه را در کنار چای عصرانه تان میل کنید.

اگر علاقه مندید که روش تهیه حلوا خرمایی معمولی را هم بیاموزید می توانید مقاله ما را در سایت shirinita.com در بخش آموزش شیرینی ها مشاهده کنید.


مجله شیرینی تا حلوای ,تهیه ,توپی ,خرما ,داخل ,ترکیب ,تهیه حلوای ,حلوای خرمای ,حلوای خرما ,قاشق غذا‌خوری•   ,اجازه دهید ,تهیه حلوای خرمای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

روش ها و برنامه های مربوط به کامپیوتر اشپزی edithp79gr log ناصر رزازی موضوعات عمومی Ali wwwmo بارانی ها دانلود فایل سایبان برقی متین